Tasting Menu
Scopri i nostri 3 menu degustazione
Menù Vegetariano
70 € per cliente - Questo menu è puramente indicativo e i piatti menzionati potrebbero subire modifiche in funzione della disponibilità dei prodotti.
- Starter
- Nearby ... the Ticino ValleyPumpkin, polenta, gorgonzola cream, walnut bread powder
- Risotto MargheritaGallo reserve rice, "La Perla del Sud" tomato, mozzarella cream, "U'Trappitu" extra virgin olive oil, basil, crusty bread powder*
- La barbabietolaBarbecued beet, "U'Trappitu" EVO oil, cream of potato, broccoli espadelle*
- Pre-dessert
- Dessert of your choice
Di terra e di mare.
85 € per cliente - Questo menu è puramente indicativo e i piatti menzionati potrebbero subire modifiche in funzione della disponibilità dei prodotti.
- Il nostro entrée
- Norway lobster on Norway lobsterNorway lobster, yellow tomato, endive, extra virgin olive oil "U' Trappitu"
- Mullet with CaponataRed mullet, sweet and sour vegetables with "Paglina" onion from Castrofilippo, pine nuts, Pantelleria capers, olive Etnea
- Squid ink risotto with seafoodGallo Riserva rice, squid ink, seafood
- Broccoli ravioliFresh egg pasta, broccoli, anchovy sauce, marinated anchovies, mollicata, extra virgin "U Trappitu" parsley oil
- From the depths to the countrysideCream of chard, crispy leek, saffron sauce, squid ink sauce, turbot
- Pre-dessert
- Dessert of your choice
Pura...mente mare
90 € per cliente - Questo menu è puramente indicativo e i piatti menzionati potrebbero subire modifiche in funzione della disponibilità dei prodotti.
- Starter
- Amberjack tartareAmberjack with "U'Trappitu" EVO oil flavored with orange and fennel
- Essence of the seaCarpaccio of Mazara del Vallo langoustine, shiso, seawater, raw langoustine
- Spaghetti with sea urchinsFresh pasta, sea urchins, Nubia red garlic, cayenne pepper, "U' Trappitu" EVO oil, parsley*
- Seared sea bassSea bass, kale, Jerusalem artichoke cream, pumpkin, "U'Trappitu" EVO oil
- Pre-dessert
- Dessertof your choice